Onder de internationale vlag van AVIA levert AVIA Weghorst brandstof aan tankstations en groothandelklanten in de transport-, landbouw- en industriesector. Met de AVIA Card bedienen we onze klanten door heel Nederland en in Europa.

Met de AVIA Tank en Truck Cards kunnen ondernemers zakelijk tanken bij meer dan 130 AVIA Weghorst tankstations in Noordoost- en Midden-Nederland. Daarnaast biedt de kaart een landelijke dekking op meer dan 750 stations. De truck wassen kunt u bij Truckwash in Enschede en Zuidbroek.

In Europa wordt de AVIA Card geaccepteerd op meer dan 1500 stations, waaronder geselecteerde IDS stations in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. In België bevinden zich in Gent, Lokeren, Meer en Oostrozebeke AVIA Truck locaties, met alle benodigde faciliteiten. Alle Truck locaties liggen vlakbij grenzen, belangrijke verkeersknooppunten, havensen handelscentra. Raadpleeg voor alle truck locaties onze AVIA Truck locatiekaart.

AVIA Weghorst biedt een complete service met btw- & accijnsterugvordering en het verzorgen van toldiensten, met slechts één tolkast voor veertien landen.

Met meer dan 90 jaar ervaring kenmerkt onze dynamische organisatie zich door persoonlijke benadering, korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid.

Kijk op de website voor meer informatie of neem contact op met onze klantenservice.

www.aviaweghorst.nl