Onder de internationale vlag van AVIA levert AVIA Weghorst brandstof aan tankstations en groothandelaren in de transport-, landbouw en industriesector. Door de opkomst van nieuwe energiebronnen, hebben wij ons al meerdere malen getransformeerd. Ook de volgende benodigde energietransitie is ons niet ontgaan. Onze eigen opgedane kennis van de afgelopen transformaties, zetten we in om klanten te ondersteunen in hun transitie naar een schone en energierijke toekomst. Of dat nu is met duurzame brandstoffen of door de inzet laadpalen. Wij verdiepen ons in uw business en kijken waar het meeste rendement te behalen is door de juiste brandstofmix in te zetten.

Duurzame brandstoffen

Wij hebben inmiddels een aantal locaties voorzien van alternatieve CO² besparende brandstoffen zoals, HVO7- HVO100 en GTL. Dit zal toekomstig verder uitgebreid worden. 

Laadoplossingen van AVIA VOLT

Met AVIA VOLT voorzien we locaties van laadfaciliteiten, zowel AC als DC. Daarnaast kunt u ook met onze AVIA Card laden op onze laadlocaties en op meer dan 440.000 andere laadpunten in Europa. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via 088-13 44 081 of mailen naar info@aviavolt.nl.

AVIA Card: Truck- en Tankkaart

Met de AVIA Card kunnen ondernemers zakelijk tanken bij meer dan 350 AVIA stations en 850 collega service stations in Nederland, waarvan er 54 zijn gesitueerd langs de snelwegen. 

In Europa wordt de AVIA Card geaccepteerd op meer dan 2.500 stations, waaronder geselecteerde IDS stations in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. In België bevinden zich in Gent, Lokeren, Meer en Oostrozebeke AVIA Truck locaties, met alle benodigde faciliteiten. Alle Truck locaties liggen vlakbij grenzen, belangrijke verkeersknooppunten, havens en handelscentra.

AVIA Weghorst biedt een complete service met btw- & accijnsterugvordering en het verzorgen van toldiensten, met slechts één tolkast voor veertien landen.

AVIA Wasactie Truckwash Twente

Speciaal voor AVIA Tankkaarthouders is er een samenwerking met Truckwash Twente. Zij hebben een Truckwash op het bedrijventerrein “Veldkamp” aan de Vormerij 7 te Borne. Deze locatie is strategisch gelegen aan knooppunt A1/A35. De Truckwash is uitgerust met twee wasstraten en tijdens het wassen kunt u genieten van een gratis gehaktbal en kop koffie. AVIA Card houders ontvangen op alle programma’s van de Truckwash een korting van 5%. 

De AVIA app

Sinds kort hebben we een app waarmee u altijd één van de 1200 tankstations vindt. In één oogopslag ziet u waar de dichtstbijzijnde locatie is waar u gebruik van kunt maken met de AVIA Card.

Wat u zoal in de app vindt:
•    Adresgegevens
•    Openingstijden 
•    Voorzieningen
•    Beschikbare producten
•    Handige koppeling met uw navigatie app

AVIA Weghorst Team

Met meer dan 90 jaar ervaring kenmerkt onze dynamische organisatie zich door persoonlijke benadering, korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid. Ons team staat dagelijks voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 088 - 13 44 000 en voor storingen buiten deze kantoortijden zijn wij 24/7 bereikbaar op 06-81569098. 

Meer informatie?

Kijk op www.aviaweghorst.nl voor meer informatie of neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@aviaweghorst.nl.