Welkom bij UTA, het servicekaartsysteem met de plus.

Sinds 1963 verzorgt UTA een omvangrijk product en dienstverleningsportfolio rondom het afrekenen zonder contanten voor tank – en tolkosten. Met veelvoudige services, software en online tools zorgt de onderneming voor meer efficiëntie bij wagenparkmanagement en boekhouding.

Vertrouwen, loyaliteit, eerlijkheid, en toekomstgericht.

Klik hier voor een filmpje over UTA

Met deze waarden heeft UTA zich als gewaardeerde partner in de transportbranche gepresenteerd. In meer dan een halve eeuw heeft UTA zichzelf tot taak gesteld en gerealiseerd om haar klanten die onderweg zijn alles ter beschikking te stellen waardoor de UTA klant zich “Non Stop” met zijn business kan bezighouden.

Bij duizenden tankstations in Europa is het UTA logo voor beroepschauffeurs een vertrouwd gezicht. De dieselservice is inmiddels steeds meer uitgebreid, zelfs met App’s die de UTA klant informeert, zodra er binnen een zelf te bepalen afstand een tankstation aanwezig is.

Download de UVA app

Download de UVA-app rechtstreeks via een van onderstaande links:

Als extra mogelijkheid vindt u op deze apps en op de stationsfinder de website de keuze voor Bestprice OPTINET. Hier wordt elke maand geactualiseeerd voor Duitsland de 1.000 tankstations met de laagste prijs.

Ook voor de tol door heel Europa, pech, reparatie en veerdiensten is UTA uw partner. Met innovatieve instrumenten als bijvoorbeeld “Fahr & Spar® Pro” biedt UTA extra voordelen die het mogelijk maken om talrijke analyses en kostenberekeningen te produceren voor uw wagenpark. Niet te vergeten is natuurlijk de dienstverlening betreffende de BTW restitutie met of zonder voorfinanciering.

Daarnaast kunnen UTA klanten via internet vele reportingfunctionaliteiten benutten die ondersteunen bij de dagelijkse taken en werkzaamheden, zodat deze zich volledig op de kerntaken kan concentreren.

Actief in heel Europa, eenvoudige afhandeling en optimale service. UTA heeft meer als 48.000 acceptatiepunten in 39 Europese landen en heeft meer als 1 miljoen actieve kaarten en overige afrekenmiddelen in omloop bij ongeveer 70.000 firma’s.

Toch hecht UTA als belangrijke speler in de Europese transportbranche grote waarde aan de familiaire ondernemingscultuur die in de basis altijd behouden blijft.