Gasolie is de grootste kostenpost van uw bedrijf.

De leden hebben gekozen voor een gasolieleverancier aan de autosnelwegen in Nederland die de hoogste korting geeft en waarbij men het tanken kan combineren met bijv. een sanitaire stop, een snack of een kop koffie.

Onze raamovereenkomst met Esso voldoet aan deze criteria. Wij hebben een hoge basiskorting gebaseerd op de WES adviesprijs. WES = WEX Europe Services BV. Deelname aan Esso betekent een wekelijks factuur op basis van automatische incasso.

Het tanken aan de autosnelwegen heeft bij velen natuurlijk de voorkeur, maar voor de prijs maakt het niets uit, al tankt men bij de plaatselijke pomp in uw stad of dorp met een ogenschijnlijk lagere pompprijs. Uw nettoprijs is altijd de WES adviesprijs minus de CGN korting.

Daarnaast heeft Esso een aantrekkelijk spaarprogramma waarbij u de gespaarde punten kunt inleveren tegen cadeaukaarten die men kan besteden bij o.a. De Bijenkorf, Hema, Douglas, Wehkamp, Bol.com en Decathlon of entreebewijzen voor Wildlands en Beekse Bergen.

Voor leden die vanaf februari 2016 toetreden tot Chartergroep Noord, is het weer mogelijk om deel te nemen aan het spaarsysteem!!!