Chartergroepnoord heeft per 1-1-2015 een contract afgesloten met de Firma Nebu.

Dit houdt in dat zij voor u de Buitenlandse BTW en/of Accijnzen terug kunnen vorderen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

U kunt contact opnemen met Chartergroep Noord of rechtstreeks met Nebu. Zie onderstaand  de contactgegevens. U moet dan wel vermelden dat u lid bent van Chartergroepnoord.

BTW TERUGVORDERING

Snel en goedkoop uw geld uit het buitenland terug!

Wij blinken uit in de terugvordering van de buitenlandse btw. Dit tegen voordelige percentages en een solide werkmethode. Wij nemen uw werk uit handen!

Uw voordeel

  • Zeer voordelige percentages
  • BTW recuperatie in alle EU landen

Wij hanteren géén uurtarief en géén starttarief! Dus ook als u € 100,- retour krijgt uit een land: dan is onze factuur maar 6% van € 100 = € 6,- en komt daar niets meer bij.

De tarieven voor het terugvorderen van Dieselaccijns voor EU Leden:

België
8%
Frankrijk
8%
Italië
8%
Spanje
10%

Onze Werkwijze

Aan het einde van ieder kwartaal kunnen de facturen bij u worden opgehaald. Dit voorkomt niet alleen een risico dat de facturen kwijtraken in de post, maar het schept ook de gelegenheid om informatie uit te wisselen en vragen persoonlijk af te handelen.

Na het verzamelen van de nodige documenten worden al uw facturen administratief verwerkt. U zult van ons een gespecificeerd overzicht ontvangen met de terug te verwachten bedragen per periode per land.

Contact & informatie

Nebu Transport Services
Westergeest 49
1911 AG Uitgeest

Tel. +31 (0) 251 319076
Fax. +31 (0) 251 316466

E-mail: support@nebutransport.nl
Website: www.nebutransport.nl